Privatlivs linje

Betingelser for hjemmesidens brug
Da dette er en støtte-hjemmeside til Theosophical Society, så er denne hjemmeside www.teosofisk-selskab.dk ikke nødvendigvis et udtryk for Theosophical Society sådan som hoved-administrationen internationalt måtte ønske det. Men, vi har gjort vores bedste og har til hensigt at gøre det.

Denne støtte-hjemmeside er ikke ansvarlig for nogen som helst udtalelser på denne hjemmeside www.teosofisk-selskab.dk i de artikel indlæg , kommentarer til for eksempel artikler og tilsvarende som måtte findes på denne hjemmeside, med mindre der er tale om officielle udtalelser.

Denne hjemmeside indeholder referencer og links til andre hjemmesider, men er ikke ansvarlig for og støtter ikke nødvendigvis de holdninger og opfattelser, samt links som findes på disse hjmmesider.

Din tilslutning
Ved at bruge vores hjemmeside, så giver du tilslutning til vores privatlivs linje.
Udtrykket “privatlivs linje” er brugt på denne side svarende til nutidens ofte brugte “privatlivs politik” eller det engelske “privacy policy” på hjemmesider i hele landet.

Hvilken information indsamler vi?
Vi indsamler information fra dig når du besøger hjemmesiden, registrerer dig, udfylder en formular eller kontakter os via hjemmesiden.

Når du registrerer dig eller udfylder en formular på vores hjemmeside, så vil du hvis det er passende måske blive bedt om at udfylde dit: navn, adresse, e-mail adresse, telefonnummer. Du kan imidlertid også besøge vores hjemmeside anonymt.

Afslører vi nogen information til andre udenforstående?
Vi sælger ikke, handler ikke, og overfører ikke på anden måde dine personlige identificerbare informationer til andre udenforstående. Dette inkluderer ikke tredjeparter som er betroet at varetage hostningen af vores hjemmeside, så længe som tredjeparterne er enige om at holde denne information fortrolig. Det kan hænde at vi videregiver dine informationer, når vi etisk mener at det er nødvendigt for at opretholde loven, eller for at beskytte vores og andres rettigheder etisk betragtet. Ikke-personligt identificerbar information fra besøgende kan gives til andre parter til anden brug.

Tredje parts links
Det kan ske at vi inkluderer tredje parts nyheder eller links til vores hjemmeside. Disse tredje parts hjemmesider har som regel hver af dem en separat og uafhængig privatlivs politik eller linje. Vi har derfor ikke noget ansvar for indholdet og aktiviteterne i disse linkede hjemmesider. Vi søger ikke desto mindre, at beskytte vores hjemmesides integritet og modtager gerne feedback og henvendelser om disse hjemmesider.

Online Privatlivs Linje alene
Denne online privatlivs linje gælder for information indsamlet på vores hjemmeside og ikke for information indsamlet på sider som ikke er online.

Forandringer til vores Privatlivs Linje
Hvis vi beslutter os for at forandre vores privatlivs linje, så vil vi angive disse forandringer på denne side. Siden blev sidst modificeret d. 13. december 2018.

Kontakt os
Hvis der er nogen spørgsmål med hensyn til denne pivatlivs linje så må du gerne kontakte os ved at benytte informationen eller e-mailen nedenfor.

E-mail: info@teosofisk-selskab.dk

Sidst revideret d. 13-12-2018