Bliv medlem

Man sender som antydet bare en kort e-mail på Engelsk, og selvfølgelig helst uden stavefejl, til den Internationale Sekretær: Marja Artamaa, på email-adressen (secy.hq@ts-adyar.org) angivet på hjemmesiden her: Medlemskab af det oprindelige Theosophical Society. Hvis man ikke kan engelsk, så kontakter man os bare på info@teosofisk-selskab.dk, så hjælper vi med at skrive en ansøgning, som du så selv kan godkende, og derefter selv sende på email.

Efter nogle dage, somme tider uger kommer der svar. De har til tider travlt. Og i Indien går tingene ikke altid lige så hurtigt som her i Danmark. Så tålmodighed er en vigtig ting.

En vigtig ting:
Før du sender en ansøgning, så læs gerne formålene for Theosophical Society og Konceptet for Tankefrihed m.m. Enten på den her hjemmeside eller bedre på den Internationale hjemmeside, som er på Engelsk. Det centrale er altså det første formål og ikke hvilken lære man følger. Da medlemmerne nogle gange har vidt forskellige baggrunde og opfattelser. Medlemmerne følger altså ikke nogen bestemt bog, men mødes så at sige i plenum lidt lige som filosoffer der søgte visdom i gamle dage.

Skriv endelig at du har fundet informationerne her på hjemmesiden, hvis det altså er tilfældet. Den slags plejer at hjælpe.

Du vil sikkert få et svar af Marja Artamaa. Marja er ingen ringere end International Sekretær, og det som svarer til den administrative stilling H. P. Blavatsky havde i gamle dage, som Korresponderende Sekretær i hoved-administrationen i det Internationale Theosophical Society i Adyar, i Indien. Marja Artamaa er en flink kvinde fra Finland.

Mulighed nummer to: Det er muligt at sende en ansøgning med almindelige papir og brev post. Men, det tager meget lang tid, og postvæsenet i Indien er ikke lige som i Danmark. Breve kan gå tabt.

Hvis der er spørgsmål så kontakt os gerne på info@teosofisk-selskab.dk.

Sidst revideret d. 2-09-2017